Appeldesert met Flamel

Appeldessert met flamel
Ingrediënten
een appel
appelcake (kant-en-klaar uit de winkel of zelfgemaakt)
een halve eetlepel bruine suiker
5 cl Flamel
Preparation

Verwarm de oven voor op 180°C.

Schil de appel en snij hem in dunne partjes. Snij een stuk cake af.

Neem een vel aluminiumfolie, leg er een viertal partjes appel op en leg er vervolgens een stuk cake op. Strooi de suiker boven op de cake en overgiet het geheel met de Flamel.

Zet één of meerdere pakketjes in de oven, afhankelijk van de oven moeten ze er een 15-20 minuten instaan, tot de stukjes appel zacht zijn. Je kan dit ook als dessert op de barbecue maken!

Om het af te werken kan je er een bolletje vanille ijs bij serveren. Ideaal bij een barbecue in de (na)zomer of op een mooie herfstdag met verse appels!

Serveertip: Een bolletje vanille ijs.

Alchymiae