Brownies

Brownie met Martinus
Ingrediënten
200 gr donkere chocolade
200 gr boter
200 gr suiker
150 gr bloem
3 eieren
Optioneel: 50 gr grof gehakte witte chocolade of 50 gr grof gehakte donkere chocolade
Preparation

Voor 4 tot 6 personen:

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij een stuk bakpapier voor je brownievorm indien nodig. 

Smelt de 200 gr donkere chocolade samen met de boter, laat wat afkoelen. Doe de eieren en de suiker samen in een kom en meng het goed. Voeg het chocolademengsel toe in de kom. Zeef de bloem bij het mengsel om klonters te voorkomen en meng opnieuw goed. Voeg vervolgens de grof gehakte witte en zwarte chocolade toe (optioneel). Giet ten slotte het deeg in de bakvorm.

Bak de brownie in de oven voor 40 - 45 minuten, als je graag van minder hard gebakken brownie houdt, kan je het er altijd iets eerder uithalen. Laat de brownie afkoelen in de bakvorm.

Deze brownies zijn zeer goed te combineren met de rokerige toetsen van onze Martinus mede!
 

Alchymiae